Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Åsa Forssell coaching & yoga

Åsa Forssell coaching & yoga

Åsa Forssell driver sitt företag både online och i Skellefteå har två verksamhetsgrenar.

I den ena hjälper hon chefer att skapa balans i sitt uppdrag så de med kraft och energi både kan leda sig själv, sina medarbetare och sin verksamhet hållbart över tid. Hon gör det enkelt, effektfullt och hjärnsmart och har lång erfarenhet av att arbeta med ledarutveckling, strategiskt arbetsmiljöarbete, chefsstöd och processtöd i förändringsarbete. Åsa har träffat över 1000 chefer där fokus har varit att skapa en hållbar arbetsmiljö för chefer.

Åsa driver även onlineverksamhet Orkavilja.se där fokus är att hjälpa personalgrupper som i sitt yrke möter våld och trauma med kroppsbaserade metoder i sin återhämtning så att de ska orka och vilja stanna kvar i sitt uppdrag. Hon har de senaste 10 åren arbetat med kroppsbaserade metoder för att skapa balans och mental hållbarhet med personal som i sitt yrke möter våld och trauma.

I båda verksamhetsgrenarna håller hon föreläsningar, utbildar och erbjuder coachning både i grupp och individuellt.

Åsa Forssell

”Jag vill göra det enkelt, smart, effektfullt & hållbart!”

Bransch:

Yoga & coaching

Ort:

Skellefteå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)