Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Teampay

Teampay – Vi förenklar föreningslivets affärer. Engagemang ska vara enkelt.

Teampay drivs av Patricia Karlsson. Med TeamPay-appen får föreningen en smidig kassalösning som anpassas efter varje event. Att handla och ta betalt ska vara fungera så smidigt som möjligt. Med TeamPay kan man anpassa utbudet efter varje event och bjuda fler i laget till att öppna sin egen kassa om det är mycket folk. Det minskar köerna, ger nöjda återkommande kunder och ett extra klirr i kassan!

Patricia har spetskompetens i föreningskunskap och har under flera år haft roller som inköp-/försäljnings- och driftansvarig, styrelseledamot, lagledare, kontaktperson vid försäljningar, uppdragstagande förälder. Hon har goda säljfärdigheter och har vunnit ”Bästa säljare” i Norden på tidigare arbetsplats.

Patricia Karlsson – Teampay

”Glöm krångliga kassor och skrynkliga sedlar. TeamPay är allt-i-allo-kassan i mobilen som sköter beställning, betalning och statistik för ert lag. Det enda som behövs är välfyllda kylar och era mobiler – That’s it!”

Bransch:

Tech

Ort:

Boden

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)