Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Blindspot Development

Blindspot Development

Elin Andersson driver företaget Blindspot Development. Hon har en bakgrund som lärare, men arbetar nu som föreläsare och coach. Elin föddes med en ovanlig och degenerativ ögonsjukdom och har idag en synskärpa på endast 6%.

“Jag fick som 12-åring veta att de 30% syn jag hade skulle försvinna och att det inte fanns något att göra. Men jag bestämde mig för att inte låta sjukdomen styra mitt liv och har trotsat den på många sätt.”

Genom att dela med sig av sin unika resa och sina erfarenheter, vill hon ge perspektiv och inspirera andra att ta sig förbi sina egna rädslor och hinder. Företaget erbjuder även professionell coaching, där syftet är att stärka och stötta människor i sitt ledarskap, skapa förändring och nå uppsatta mål.

 

Elin Andersson – Blindspot Development

 ”Med mod, vilja och envishet klarar du av så mycket mer än du tror.”

Bransch:

Föreläsare och coach

Ort:

Skellefteå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)