Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Body Å Brain

Body Å Brain – Hjälper dig att hitta balansen

Body Å Brain drivs av Åsa Hägglund Larsson. Åsa arbetar som stress- och arbetsmiljökonsult. Hon har en bakgrund som legitimerad arbetsterapeut, vårdlärare, projektledare, KBT/ACT coach och hennes utbildning i neuropsykiatriska svårigheter i pedagogisk verksamhet. Hon har ett långt arbetsliv med mångårig erfarenhet att arbeta med grupper och vård och omsorg med rehabilitering och förebyggande arbete för att öka fysisk, psykisk och social hälsa.

Body Å Brain erbjuder tjänster till företag och privatpersoner, digitalt och på plats hos kunden. Hälsofrämjande hållbar arbetsmiljö, stresshantering, ångest, depression genom föreläsningar, kartläggning, coachning KBT/ACT och naturunderstödd rehabilitering bland annat. Åsa skräddarsyr tjänsterna efter kundens behov.

Åsa Hägglund Larsson

”Skapa hälsofrämjande arbetssätt för företag för att minska stress, konflikter och personalomsättning.”

Bransch:

Hälsa

Ort:

Skellefteå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)