Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Dare Consulting

Maria Söderberg driver Dare HR Consulting och är en del av Go Business inkubatorprogram våren 2021

Dare Consulting – rekrytering för framgång

Dare HR Consulting drivs av Maria Söderberg. Företaget har funnits sedan 2016 och erbjuder konsulttjänster inom rekrytering, search- och urvalsarbete samt övriga rekryterings- och HR-relaterade konsulttjänster till företag och organisationer. Marias långa erfarenhet inom både rekrytering, personbedömning och av att vara i ledande position i kombination med Assessios personlighetstester HAS gör att hon kan erbjuda en unik kompetens inom området. En annan framgångsfaktor är hennes förmåga att vara lyhörd och lyssna in vad både kund och kandidat vill inför framtiden och att matcha dessa vilket är och kommer att vara ännu viktigare framöver. Hon vill dela med sig av sin höga kompetens och långa erfarenhet till kunder inom olika branscher utspridda över hela Sverige.

Maria Söderberg – Dare HR Consulting

”Att vara lyhörd och lyssna in vad både kund och kandidat vill inför framtiden och att matcha dessa är en framgångsfaktor”

Bransch:

Rekrytering och bemanning

Ort:

Luleå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)