Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Fruktträd i Norr

Jenny Hakeberg driver företaget Fruktträd i norr

Jenny Hakeberg är specialiserad på beskärning av fruktträd

Jenny Hakeberg driver företaget Fruktträd i Norr som är specialiserade på beskärning av fruktträd och är en av väldigt få utbildade trädbeskärare i norra Sverige. Fruktträd är värdefulla växter, både för att ägaren investerat tid och pengar i träden och att hen ofta har en känslomässig koppling till dem. Träden behöver beskäras regelbundet från plantering och genom hela livet för att få en bra struktur, må bra och ge frukt. Att anlita en utbildad beskärare är en trygghet för den som är rädd om sitt träd och inte vill riskera att skada eller förstöra trädet. Fruktträd i Norr vill inspirera till ett intresse för natur, mångfald, odling och ekologi så att vi gemensamt kan ta steg mot ett mer hållbart samhälle.

Besök Fruktträd i Norrs webbplats för att lära dig mer om beskärning av fruktträd

Fruktträd i norr – Jenny Hakeberg

”vill inspirera till ett intresse för natur, mångfald, odling och ekologi så att vi gemensamt kan ta steg mot ett mer hållbart samhälle”

Bransch:

Trädgård och odling

Ort:

Luleå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)