Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Järlesjö & Niska -organisationsutveckling

Järlesjö & Niska -organisationsutveckling

Helene Järlesjö driver Järlesjö & Niska -organisationsutveckling. Den lilla, norrländska konsultbyrån med den stora ambitionen att stötta chefer och arbetsgrupper att älska jobbet!

Ambitionen är att stötta, utbilda, utmana och inspirera bra chefer och ledare så de blir ännu tryggare i sitt ledarskap, kan visa mer tillit och både trivs bättre, har ett mer hållbart och effektfullt ledarskap samt har mer roligt på jobbet. Men också att stödja, utbilda, utveckla, utmana och inspirera grymma arbetsgrupper att bli ännu tryggare, få bättre förutsättningar att samarbeta och ha roligt på jobbet för att öka trivseln och känslan av att man gör något meningsfullt. Helene vill göra detta genom längre eller kortare utbildningar, workshops, föreläsningar och professionsutvecklande handledning utifrån kundernas behov.

Foto: Veronica Parneryd

Helene Järlesjö – Järlesjö & Niska

”Låt oss skapa fredagsfeeling alla arbetsdagar!”

Bransch:

Konsult

Ort:

Skellefteå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)