Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

KUVisuals

KUVisuals

KUVisuals drivs av Katarina Uittenbogaard i Övertorneå. När företag börjar inse sitt behov för digitalisering och försöker hitta sin väg till den digitala världen vill KUVisuals erbjuda personlig hjälp med att driva deras sociala kanaler. KUVisuals kommer bli deras röst utåt i den digitala världen med hjälp av kunskap och erfarenhet. Lika som en genomtänkt och bra utvecklad grafisk profil så skapar sammanhållna och välformulerade sociala media kanaler starka varumärken och bygger rätt uppfattning hos kunden. Det är viktigt att satsa tidigt och utifrån ett helhetsperspektiv.

Katarina och hennes familj blev utvalda att delta i den andra omgången av Hej Hembys projekt, #värvaennybybo, och fick chansen att prova på att bo i Övertorneå. I samband med det skapade de instagramkontot @ourswedishdream. Det projektet öppnade dörren till en helt ny värld för Katarina och visade hur intressant och roligt det är att verkligen jobba medvetet med sociala medier.  


Katarina Uittenboogard – KUVisuals

”Genom ett samarbete med KUVisuals sparar företag sin viktiga och kostbara tid samtidigt som de får mätbara effekter levererade.”

Bransch:

Content creator/Kreativ byrå

Ort:

Övertorneå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)