Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Livia hälsa

Elina Andersson driver företaget Livia Hälsa och har deltagit Go Business inkubatorprogram för att utveckla sitt företag

Livia hälsa erbjuder tjänster inom friskvård till både företag och privatpersoner

Elina Andersson driver Livia hälsa som erbjuder tjänster inom friskvård till företag och privatpersoner. Hon hjälper människor till ökad hälsa genom att sprida kunskap om att balanserad kost och stressnivå, regelbunden fysisk aktivitet, god arbetsmiljö och tillräcklig återhämtning är vad vi alla behöver för att kunna fungera långsiktigt och må bra. Dessutom vill hon få fler företagskunder att förstå vinsterna med hälsofrämjande arbete och därigenom bli lönsamma, attraktiva och produktiva arbetsgivare. Hennes starkaste drivkraft är att bidra till att människor ökar sina egna förutsättningar att vara sina bästa jag och känna att de räcker till.

LIVIA Hälsa – Elina Andersson

”Vill bidra till att människor ökar sina egna förutsättningar att vara sina bästa jag och känna att de räcker till”

Bransch:

Hälsa

Ort:

Piteå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)