Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Peace & Quiet Hotel

Peace & Quiet Hotel

Peace & Quiet Hotel drivs av Björn Hedlund. Björn är fascinerad av mötet av nya kulturer och människor och tycker därför om kulturella event och reseäventyr. Han är före detta jägarofficer, militär bergsguide och projektledare för Försvarsmaktens vinterenhet i Arvidsjaur.

Peace & Quiet Hotel erbjuder boende under de samiska 8 årstiderna och besökarna förtrollas av det arktiska ljuset från midnattssol till norrsken i flytande glasrum i fri natur. Hotellet erbjuder en flykt till den stilla, lugna skönheten i svenska Lapplands avlägsna spektakulära natur. Resan till Peace & Quiet Hotel ger dig den verkliga känslan av att du lämnar ditt dagliga liv. Boendet ligger i gamla tall- och granskogar och ger gästerna en oförglömlig upplevelse av Sápmi, det samiska folkets land och dess vilda djur.

Björn Hedlund – Peace & Quiet Hotel

”Exklusivt boende i flytande glasrum med utsikt över både fjällvärlden och på platser där det enda som lyser upp är norrskenet och stjärnorna på natthimlen.”

Bransch:

Hotell och turism

Ort:

Jokkmokk

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)