Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Samisk smakstudio

Samisk smakstudio

Samisk smakstudio drivs av Victoria Harnesk. Samisk smakstudio ska utveckla smaker, produkter och koncept ur traditioner och lokala råvaror. Företaget ska sälja torkade premiumprodukter av vildväxande från Sapmi till människor som vill äta bra och lokalt. Victoria Harnesk är författare till Slow Food Sápmis prisade matbok ”Smak på Sápmi”. Intresset för mattraditionerna delas med sambon Michael Labba och har lagt grunden för smakstudion. Gott, på riktigt och från grunden. Victoria och Michael har rötterna i den samiska matkulturen; hos renen, fjällfisken, bland skogens vilda djur, växter och bär.

Samisk smakstudio

”Utvecklar smaker och upplevelser med tradition och identitet.”

Bransch:

Mathantverk

Ort:

Porjus

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)