Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Sara Lindström Photography

Sara Lindström Photography

Sara Lindström driver företag som rese- och friluftsfotograf i Boden. Sen 2015 har hon rest runt på uppdrag runt om i världen. Genom olika workshops och retreats som kombinerar enklare fotoundervisning med regionstypiska och naturnära utomhusaktiviteter vill hon inspirera till spännande möten, nedvarvning, ”soft adventures” och fortsatt lärande.

I juni 2016 vann Sara den prestigefyllda titeln The Environmental Photographer of the Year, med sina verk utställda på Royal Geographical Society i London. Hennes bilder har sedan dess publicerats i några av världens största tidningar och tidskrifter som BBC, The Guardian, The Globe and Mail och Geographical.

Sara Lindström – Sara Lindström Photography

”I truly love what I do.”

Bransch:

Fotograf

Ort:

Boden

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)