Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Strömnäsgårdens Grönsaker

Strömnäsgårdens Grönsaker

Ida Lundmark driver Strömnäsgårdens Grönsaker i partnerskap med Strömnäsgården i Havsträsk utanför Harads. Ida har tillsammans med Strömnäsgården ett kretsloppstänk där gödseln från djuren bidrar till hennes grönsaksodlingar och Idas grönsaksrester går tillbaka till djuren som då producerar mer gödsel.

Ida odlar med hjälp av no dig-metoden*, använder inget konstgödsel eller bekämpningsmedel vilket ska ge giftfria grönsaker som säljs utefter säsong och kännetecknas som lokalodlade, giftfria, näringsrika och goda grönsaker. Kunderna är både privatpersoner via gårdsbutik, REKO-utlämningar, Noah bland annat samt restauranger och matproducerande kök som värnar om lokala producenter samt miljö och hälsa.

Ida Lundmark – Strömnäsgårdens Grönsaker

” Lokalodlade, giftfria, näringsrika och goda grönsaker. ”

Bransch:

Grönsaksodling

Ort:

Boden

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)