Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Words by Huhta

Words by Huhta

Linnea Huhta driver Words by Huhta i Övertorneå. Words by Huhta är ett flerspråkigt kultur- och filmproduktionsbolag som också erbjuder moderator- och konferencierstjänster, interimledarskap och frilansjournalistik med mera.

Linnea är utbildad jurist och digital transformationsledare, meänkielitalande tornedaling. Hon ca 10 års erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och har arbetat som chef merparten av hennes tid inom offentlig sektor. Linnea har skrivit fyra böcker på meänkieli och svenska och skrivit texter till olika uppdragsgivare sen sena tonåren.

År 2021 utsågs Linnea Huhta, Words by Huhta, till en av Sveriges mest framstående unga entreprenörer av Företagarna

Linnea Huhta – Words by Huhta

”Bland det mest generösa du kan göra för mänskligheten, är att dela med dig av din ofärdiga idé med syftet att förädla den tillsammans med andra”

Bransch:

Kultur & media

Ort:

Övertorneå

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)