Hangout

Vårt erbjudande Hangout är en bra start för dig som vill utveckla ditt företagande. Du kanske har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utforska vidare? Det viktiga är att du är nyfiken på vad kreativt entreprenörskap innebär i praktiken, och att du vill tillhöra en gemenskap med andra nyblivna företagare.

I förinkubatorn Hangout får du inspiration och verktyg för att konkretisera och driva dina idéer framåt. Konceptet innehåller en uppstartsträff och en digital föreläsningsserie, tre individuella samtal med en innovationsledare samt veckovisa fikaträffar där gänget träffas och checkar av nuläget. Det kostar ingenting att delta i Hangout.

Hangout-föreläsningar våren 2020

11 februari – Go Bananas
Lokal uppstartsträff tillsammans med inkubator-gruppen. Arbeta med ditt nuläge, vision och handlingsplan.

25 februari – Go Smart
Lär känna din kund och utforska marknadsbehovet. För vem är ditt erbjudande mest intressant?

10 mars – Go Structured
Få koll på vanliga frågor om lagar och regler, struktur och ekonomi i ditt företag.

24 mars – Go Brand
Hur sticker du ut och tar rätt position? Så bygger du ditt personliga varumärke.

7 april – Go Surf
Bli synlig i Google. Hur bygger du upp din webbplats och jobbar med sökordsoptimering och adwords?

21 april – Go Market
Vilket innehåll och kanalval är rätt för dig? Läs dig mer om marknadsföring i sociala media.

5 maj – Go Out
Lär dig sammanfatta och presentera din företagsidé på ett säljande sätt. Dags att pitcha!

Tid och plats

Föreläsningarna hålls kl 9:00–11:00 och livestreamas ut till alla våra så kallade Hangout-noder via videoverktyget Zoom. Du kan delta på plats från Go Business kontor i Luleå, Piteå och Skellefteå eller hos våra samarbetspartners i Boden, Kiruna, Gällivare, Sorsele eller Övertorneå. Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra Hangout-noder kan du koppla upp dig hemifrån och delta helt online.

Go Fika-träffarna kan du välja om du vill delta i offline eller online. Vi träffas varje torsdag kl 09.00 på plats i Piteå, Luleå och Skellefteå, och kopplar upp oss samma tid så att du kan delta oavsett var du befinner dig. Även här använder vi videoverktyget Zoom.

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

Sista ansökningsdagen för hösten är den 14 augusti 2020.

Ansök till Hangout!