Hangout

Vårt erbjudande Hangout är en bra start för dig som vill utveckla ditt företagande. Du kanske har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utforska vidare? Det viktiga är att du är nyfiken på vad entreprenörskap innebär i praktiken, och att du vill tillhöra en gemenskap med andra nyblivna företagare.

I förinkubatorn Hangout får du inspiration och verktyg för att konkretisera och driva dina idéer framåt. Konceptet innehåller en digital föreläsningsserie på sex tillfällen, tre individuella samtal med en innovationsledare och veckovisa fikaträffar där gänget träffas och checkar av nuläget.

Hangout-föreläsningar hösten 2019:

10 september – Go In
Hitta din vision och vässa affärsidén. Vad är det du vill och kan, som andra behöver?

24 september – Go Smart
Lär känna din kund och utforska marknadsbehovet. För vem är ditt erbjudande mest intressant?

8 oktober – Go Structured
Lägg grunden för ekonomi och struktur i ditt företag. Få koll på fakturering, moms och bokföring.

5 november – Go Brand
Hitta kärnan och riktningen i ditt varumärke. Vad står du för, vad är din unika grej och vad vill du åstadkomma?

19 november – Go Innovative
Utmana och plussa på dina idéer, och lär dig metodiken för att tänka nytt.

3 december – Go Out
Lär dig sammanfatta och presentera din företagsidé på ett säljande sätt. Dags att pitcha!

Tid och plats
Föreläsningarna hålls kl 9:00-11:00 och livestreamas ut till våra Hangout-noder via videoverktyget Zoom. Du kan delta offline från Go Business kontor i Luleå, Piteå och Skellefteå eller hos våra samarbetspartners i Boden, Älvsbyn, Kiruna, Gällivare, Lycksele, Norsjö eller Sorsele. Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra Hangout-noder kan du koppla upp dig hemifrån.

Go fika-träffarna sker offline i Luleå på torsdagar kl 9.00, i Piteå på fredagar kl 8.30, i Skellefteå på torsdagar kl 13.30 och online på torsdagar kl 10.30 via Zoom.

Ansökan
Det kostar ingenting att delta i Hangout. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart. Sista ansökningsdagen för hösten är den 6 september 2019.

Ansök till Hangout här!