Inkubator

Vi vill att norra Sverige ska fyllas med fler coola, modiga och underbara entreprenörer och innovatörer. Vårt erbjudande är för dig som är redo att investera, växla upp och ta modet att förverkliga dina businessdrömmar.

I Go Business erbjudande Inkubator får du jobba djupgående med ditt företag och du får verktyg att förverkliga och leva på dina idéer.

Deltagare i inkubatorn träffas fyra hela dagar per termin för att kunna arbeta tillsammans med utvecklingen av företagens idéer. I inkubatorn blir du en del av Go Business-nätverket. Du får individuella coaching-samtal med en innovationsledare på Go Business. Du kan också använda olika resurser för att hjälpa dig att nå nästa nivå med företaget. Innehållet i inkubatorträffarna är:

Go In – 27 Mars
Lägg en riktning för vad och hur du ska arbeta med dina idéer.

Go Innovative – 25 April
Ta din idé till nästa nivå

Go Practice – 27 Maj
Sammanfatta och presentera din idé

Level Up 18 Juni
Här får entreprenörerna i inkubatorn bredda sina perspektiv och utforska sina möjligheter och utmaningar genom feedback från en objektiv expertpanel. Level Up skapar förutsättningar för entreprenören att se sig själv, marknaden och företagandet med nya ögon. Det nyvunna perspektivet uppmuntrar entreprenören att ta nya chanser, utvärdera marknadsandelar och kundgrupper och vidareutveckla befintliga koncept för att främja tillväxten i företaget. En riktig boost enkelt!

Level Up är också det avslutande momentet för entreprenörer som lämnar inkubatorn.

 

Du kan delta oavsett om du bor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Överkalix, Boden, Älvsbyn, Kiruna, Gällivare, Övertorneå, Pajala, Kalix, Haparanda, Jokkmokk, Lycksele, Malå, Norsjö eller Sorsele. Du behöver kunna delta irl vid datumen ovan, resten löser vi via cloud. Go Business har tillgång till lokaler i Luleå, Piteå, Skellefteå, och Boden som du kan ansöka till, i övrigt är det cloud.

Vi har Go träff en gång i veckan där vi träffs för att ta en kaffe ihop och följa upp nuläget. Träffarna sker i Luleå på torsdagar kl 9.00, i Piteå på fredagar kl 9.00. (Cloud och Skellefteås tider kommer strax).

Sista ansökningsdagen är den 25 mars.

Ansök här!