Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

27 april 2023, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Anna Sellén

Lär känna våra entreprenörer – Anna Sellén

Möt musikern Anna Sellén i Luleå. Anna deltar i vårens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag har alltid haft den stora lyckan att få dela med mig av musik till andra. Redan som barn fick jag och mina systrar betalt för att sjunga på olika evenemang. När jag startade företaget var det för att kunna fakturera kunder själv och inte behöva få en lön utbetald av den som anlitade mig.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Mitt företag erbjuder sång, musik, utbildning och medicin för själen.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Sången öppnar hjärtan. Den håller sorgen sällskap. Sången förflyttar oss från en energinivå till en annan. Ett inre lugn, glädje, igenkänning, tröst och värme är bieffekter av musikens kraft.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Jag vill att min musik spelas i P3 och P4 på dygnets alla tider. Utöver det vill jag att min musik ska hjälpa andra människor att läka, gå rakryggade framåt i livet och skapa synergieffekt. Ett drömuppdrag i närtid är att vinna P4 Nästa. Sveriges Radio kanske är min drömkund då? Eller ett riktigt bra skivbolag.

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

Min musik gör världen gladare, inspirerad, varmare.

 

Foto: Viveka Österman

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-04-26

Tre snabba tips från Linda Granberg

Go Viral! Kolla in Lindas tre snabba tips!

2023-04-24

Företagare i Go Business ges möjlighet till utbyte utomlands

Blivande och nya företagare ges genom det EU-finansierade programmet möjlighet att vistas hos en erfaren småföretagare i ett annat land och kan på så sätt lära sig mer och skaffa praktisk kunskap om företagande.

2023-04-19

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Go Viral! Hur skapar du ett genuint flöde och engagemang? Kolla in Agnes tre snabba tips!

Visa allt aktuellt