Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 maj 2024, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Anna Svanljung, Brandifie

Lär känna våra entreprenörer – Anna Svanljung

Möt Anna Svanljung som driver Brandifie i Luleå och som deltar i vårens inkubatorprogram.

Vad fick dig att starta företag?

Jag har varit egenföretagare i 20 år. Min drivkraft och frihet är det som motiverar mig. Med mitt nya företag vill jag nu helt byta bransch och fokusera på det jag brinner mest för – kreativt skapande och varumärkesbyggande. Efter lång tid inom e-handel och försäljning vill jag nu stärka inspirerande varumärken och skapa känslor som berör.

Vad erbjuder du?

Jag bygger broar mellan ditt företag och din målgrupp genom att skapa starka varumärkesidentiteter som engagerar och berör. Bron är byggd av hur du ser ut, hur du låter och det problem du löser för dina kunder.

Jag hjälper mina kunder att skapa en unik varumärkesidentitet. Hur de ska se ut, låta och kommunicera på ett sätt som får dem att sticka ut, nå rätt målgrupp och bygga meningsfulla relationer med sina kunder.

Berätta om ett drömuppdrag som du har

Mitt drömuppdrag är att samarbeta med en stor hustillverkare som skapar drömhem för stolta norrlänningar. Jag vill hjälpa dem att bygga en stark och inspirerande varumärkesidentitet som speglar deras värderingar och passion för att forma framtiden här i norr.

Vad driver dig?

Mitt ”varför” är att använda min kreativitet och passion för skapande för att hjälpa företag bygga starka och autentiska varumärken. Genom visuella och känslomässiga element som speglar deras unika värden och berättelser, ger jag dem verktyg att nå ut, inspirera och engagera sina målgrupper. Jag drivs av att se mina kunder lyckas och vill bidra till deras resa genom att skapa varumärken som inte bara syns utan också känns.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-02-15

11 nya entreprenörer klara för inkubatorprogrammet

Här är vårens lista! Nu kan vi presentera de 11 entreprenörer från Norrbotten och Västerbotten som blivit antagna till Go Business inkubatorprogram i vår.

2023-11-06

Tre snabba tips från Elin Häggberg, Teknifik

Tre tips på hur du kan lyckas bättre med ditt företag på sociala medier.

2023-10-16

Tre snabba tips från Jerry Engström

Tre tips på hur man bygger ett starkt varumärke.

Visa allt aktuellt