Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

22 maj 2024, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Bright ID

Lär känna våra entreprenörer – Bright ID

Möt Sara Lundberg som driver Bright ID i Piteå och som deltar i vårens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag har jobbat med att bygga både mitt eget och andras varumärke i sociala medier i många år. Till slut insåg jag att detta var något jag faktiskt kunde jobba med som egenföretagare. Och det visade sig snabbt finnas ett behov på marknaden.

Mitt mål är att hjälpa andra företag, verksamheter och varumärken i Piteå och Norrbotten att växa och nå ut i bruset.

Jag brinner för kommunikation, foto, marknadsföring och varumärkesarbete i sociala medier och det är en ynnest att få kliva upp på morgonen och se fram emot en ny arbetsdag.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Jag vill vara mina kunders marknadsföringspartner och erbjuder på konsultbasis hjälp med innehåll i ord och bild till sociala medier, hemsidor och annonser. Jag fotar upp bildbanker på personal, verksamhet och lokaler och fotar även med drönare. Jag erbjuder också föreläsningar och workshops på temat sociala medier, foto och redigering.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder

Är du också företagare?

Jag vet att du känner att du borde synas mer på sociala medier – det är ju där dina kunder och blivande medarbetare finns! Men jag vet också att du förmodligen inte har tid, kanske har du inte heller intresse, kunskap och utrustning för att skapa bra innehåll. Jag hjälper ditt företag att skapa ett starkt varumärke och att synas i sociala medier. Jag hjälper till med att skapa bra innehåll med både text och snyggt bildmaterial så du kan lägga din tid på det som DU är bäst på.

Tid som du i stället kan lägga på din kärnverksamhet.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller drömkund?

Alla de kunder jag har inlett samarbete med är mina drömkunder. Jag tar bara på mig jobb som känns bra i magen, där jag tror att vi är en bra match. Det skapar förutsättningar för genuina och äkta samarbeten med trovärdig kommunikation.

Min drömkund är både den nystartade egenföretagaren, det medelstora företaget och den stora koncernen. Där den gemensamma nämnaren är att vi är rätt för varandra.

Mitt hjärta klappar varmt för norra Sverige och jag skulle gärna jobba mer med besöksnäringen och platsvarumärket Piteå och Norrbotten i framtiden.

Vad är företagets varför, hur gör idén världen lite bättre?

Min drivkraft är att hjälpa andra företag, verksamheter och varumärken i Piteå och Norrbotten att synas, växa och nå ut i bruset. Jag tror man kan komma långt genom samarbete och generositet och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och kunskaper till andra.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-02-15

11 nya entreprenörer klara för inkubatorprogrammet

Här är vårens lista! Nu kan vi presentera de 11 entreprenörer från Norrbotten och Västerbotten som blivit antagna till Go Business inkubatorprogram i vår.

2023-11-06

Tre snabba tips från Elin Häggberg, Teknifik

Tre tips på hur du kan lyckas bättre med ditt företag på sociala medier.

2023-10-16

Tre snabba tips från Jerry Engström

Tre tips på hur man bygger ett starkt varumärke.

Visa allt aktuellt