Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

20 december 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – David Palmbo Kock & Konsult

Lär känna våra entreprenörer – David Palmbo Kock & Konsult

David Palmbo i Kalix driver David Palmbo Kock & Konsult AB. David deltog i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Möjligheten att få måla mina egna ark, och placera mina egna frön i jord och försöka få dom att växa till en planta.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Jag säljer resor och äventyr inom gastronomins tecken.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill vidga människor vyer och perspektiv för smakupplevelser.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Som kock hade jag velat laga mat till min mormor och min pappa.

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

Jag vill bidra till att människors liv får ett större gastronomisk innehåll. Placera Kalix på kartan som matdestination och erbjuda vårt samhälle ett uttryck av populärkultur som är i parentes med vad man kan få i övriga världen.

 

Foto: Bror David Neideman

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-12-13

Nyfiken på Go Business?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse.

Visa allt aktuellt