Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

13 december 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Ease Event

Lär känna våra entreprenörer – Ease Event

Erica Bäckström driver Ease Event i Luleå. Erica deltar i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Det som fick mig att starta företag var att jag letade efter mer utmaningar samtidigt som jag ville skapa en frihet som gav mig möjligheten att inte sitta fast i ett schema som ser likadant ut dagligen. Jag vill träffa människor och jobba mer kreativt.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

EASE tar tillvara på Norr-och Västerbottens aktörer inom olika upplevelser och paketerar ihop och skräddarsyr dessa utifrån kundens önskemål och levererar färdiga, personliga event.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill ge företagsledare mer tid och samtidigt få de anställda att uppskatta sin arbetsplats. Om företagsledare får möjlighet att fokusera på sitt arbete och göra det de är bra på så kommer EASE och tar hand om det andra. När personal och kunder känner sig uppskattade och mår bra så mår hela företaget bra.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Om jag tar i från tårna så kommer EASE ha ett samarbete med de flesta aktörer i norra Sverige. Allt från restauranger, catering, musiker, boende och aktivitetsföretag. EASE blir den självklara plattformen att vända sig till för att få skräddarsydda event.

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

EASE vill få företag att blomstra och främja ett företagsklimat som är hållbart. Det är tillsammans vi kan göra Norra Sverige till en attraktiv arbetsplats.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-09-30

Creative Afterwork

Välkommen till en afterwork i nätverkandets tecken – för dig som jobbar, eller siktar på att jobba inom ett kreativt yrke. Mingel, mat och musik mellan 17-20.00.

2022-09-08

Lista: Här är de 15 företagen som antagits till Go Business

Nu är det klart vilka företag som antagits till Go Business inkubatorprogram våren 2022. Det är 17 företag med kreativa och nytänkande affärsidéer från Norrbotten och Västerbotten som valts ut.

2024-02-26

Go Business Mindset + Polarbröd: Kreativ workshop med spill och rester

Workshop! Polarbröd behöver kreativa hjärnor för att lösa utmaningen kring spillbröd och rester från deras bagerier – och bjuder in dig att spåna och utforska möjliga kreativa lösningar tillsammans med andra. Lösningar som i förläng…

Visa allt aktuellt