Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

01 december 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Elvira Lind

Lär känna våra entreprenörer – Elvira Lind

Elvira Lind driver sitt företag i Boden och hjälper företag att synas på sociala medier. Idag sköter hon ett flertal företags sociala medier helt och hållet. Elvira deltar i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Friheten att bestämma över min egen tid och att få jobba med det jag älskar.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Kreativt och professionellt innehåll i sociala medier.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill hjälpa mina kunder att synas och få kunder via deras sociala medier. Många företagare vet att det är viktigt idag men har inte tiden, där kommer jag in i bilden!

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Mitt drömkund just nu är nog ett företag som säljer inredning! Skulle vara riktigt kul att fotografera och filma inredning i olika miljöer och komma på kreativa inlägg som gör att dom sticker ut

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

Jag vill underlätta för andra företag, minska stressen kring att vara aktiv online, dom har nog mycket annat att fokusera på! Jag ser till att dom syns.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-09-30

Creative Afterwork

Välkommen till en afterwork i nätverkandets tecken – för dig som jobbar, eller siktar på att jobba inom ett kreativt yrke. Mingel, mat och musik mellan 17-20.00.

2022-09-08

Lista: Här är de 15 företagen som antagits till Go Business

Nu är det klart vilka företag som antagits till Go Business inkubatorprogram våren 2022. Det är 17 företag med kreativa och nytänkande affärsidéer från Norrbotten och Västerbotten som valts ut.

2024-02-26

Go Business Mindset + Polarbröd: Kreativ workshop med spill och rester

Workshop! Polarbröd behöver kreativa hjärnor för att lösa utmaningen kring spillbröd och rester från deras bagerier – och bjuder in dig att spåna och utforska möjliga kreativa lösningar tillsammans med andra. Lösningar som i förläng…

Visa allt aktuellt