Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

20 december 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Explorise

Lär känna våra entreprenörer – Explorise

Linus Lindkvist i Piteå driver Explorise. Linus deltog i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

En långt gången dröm sedan barnsben om att driva ett eget bolag. Men vad som egentligen ”fick” mig att starta det var min mentalitet och för att bevisa att ingenting är omöjligt. Det var under min sjukskrivning som jag bestämde mig för att verkligen slå till och göra ett försök till att motivera och inspirera andra runtom mig att våga följa sina drömmar. Lite som ”kan jag så kan du” och det är en av huvudpelarna i min vision. Att helt enkelt pusha andra till att våga kliva ut från sin comfortzone och börja arbeta mot sina drömmar.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Personlig och företagsmässig utveckling samt motivation och drömmar.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill få folk att inse ”kan den personen så kan jag” och inte bara nöja sig med sånt som är mittemellan. Att folk ska finna motivation och inspiration ifrån mig och mitt arbete. Samt att kunna medverka och följa deras resor om det så är på personlig nivå eller bolagsnivå.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Det är svårt att välja ett uppdrag, men jag har iallafall en dröm om att kunna hjälpa bolag med högt värde runtom i världen att upptäckas och växa. Då menar jag inte högt värde som i pengar utan att det har ett värde för till exempel deras samhälle och invånare. Men sen vore även en dröm att jobba med ett bolag i Los Angeles och göra något riktigt stort marknadsföringsuppdrag där som till exempel en reklamfilm eller nåt utöver det vanliga.

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

Vårat varför är kort och gott för att! För att sprida positivitet världen över. Har någon en dröm eller ett mål så vill vi kunna användas som exempel. ”Titta här! Ingenting är omöjligt, men du måste bara tro på dig själv och våga ta steget.” Helt enkelt driva fram motivationen och inspirationen hos personer, gammal som ung och i global skala.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-12-13

Nyfiken på Go Business?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse.

2022-12-20

Lär känna våra entreprenörer – David Palmbo Kock & Konsult

David Palmbo Kock & Konsult erbjuder gastronomiska upplevelser till företag & privatpersoner.

2022-12-13

Lär känna våra entreprenörer – Ease Event

”Vi skräddarsyr events utifrån era önskemål.”

Visa allt aktuellt