Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

22 november 2023, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – LiVe Terapi

Lär känna våra entreprenörer – LiVe Terapi

Möt Linda Vesterberg från Luleå som driver LiVe Terapi. Linda deltar i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och för mig har det alltid varit dit jag ska. För mig var det mer att bestämma mig inom vilken bransch. När jag 2014 började läsa till samtalsterapeut så hade jag egentligen ingen tanke på att jag 3 år senare skulle starta företag i den branschen, men så blev det och i mars 2023 hoppade jag helt ut i mitt egna företag.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Jag erbjuder hopp till människor som ser livet i svart.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill stärka självkänslan, att man tar plats i förarstolen och tar kontrollen över sitt egna liv.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller drömkund?

Drömuppdrag skulle vara att få hjälpa alla unga killar/män i Norrbotten att bli bättre på att prata känslor.

Vad är företagets varför, hur gör idén världen lite bättre?

Jag vill att människor ska förstå att kropp och själ hänger ihop och att det kan vara bra att prata med någon, även om man gått med långvarig värk. Dessa symtom brukar även kunna ha med andra tankar att göra. Vill avdramatisera att man inte behöver vara ”tokig” för att söka en terapeut.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-04-26

Tre snabba tips från Linda Granberg

Go Viral! Kolla in Lindas tre snabba tips!

2023-04-24

Företagare i Go Business ges möjlighet till utbyte utomlands

Blivande och nya företagare ges genom det EU-finansierade programmet möjlighet att vistas hos en erfaren småföretagare i ett annat land och kan på så sätt lära sig mer och skaffa praktisk kunskap om företagande.

2023-04-19

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Go Viral! Hur skapar du ett genuint flöde och engagemang? Kolla in Agnes tre snabba tips!

Visa allt aktuellt