Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

03 oktober 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Livsstilsbalansering

En intervju med Kristoffer Ejebro på Livsstilsbalansering.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Det som fick mig att vilja starta mitt företag Livsstilsbalansering var min egen hälsoresa som gav mig insikten om att hälsan är ju det mest värdefulla som jag – och alla andra människor – har. Min resa fick mig även att tänka till kring vilken typ av liv och livsstil jag ville ha – och att driva mitt eget företag både bidrar till och möjliggör den frihet jag mår så bra av.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Personlig hälsoutveckling för människor, företag och organisationer genom digital coaching och fysiska föreläsningar.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill motivera, inspirera och vägleda människor, företag och organisationer till hälsofrämjande livsstilsförändringar. Jag vill hjälpa motiverade människor att gå från motivation till handling – vilket kommer att leda till mer energi, mindre stress och en bättre balans i livet.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Mitt drömuppdrag skulle vara att få inleda med en större teoretisk föreläsning för ledningsgruppen/cheferna på ett större företag, för att sedan få coacha dom i praktiken under en veckas hälsoretreat (som jag kommer att starta under nästa år) – teori och praktik kombinerat helt enkelt.

Vad är ditt företags varför, hur gör idén världen lite bättre?

Jag vill få människor att hitta en bättre balans i livet i dagens stressiga värld – vilket kommer att leda till bättre hälsa och ökad levnadsglädje. Att få hjälpa människor till positiva förändringar kommer i sin tur göra att dom människorna påverkar andra i en positiv riktning.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-09-30

Creative Afterwork

Välkommen till en afterwork i nätverkandets tecken – för dig som jobbar, eller siktar på att jobba inom ett kreativt yrke. Mingel, mat och musik mellan 17-20.00.

2022-09-08

Lista: Här är de 15 företagen som antagits till Go Business

Nu är det klart vilka företag som antagits till Go Business inkubatorprogram våren 2022. Det är 17 företag med kreativa och nytänkande affärsidéer från Norrbotten och Västerbotten som valts ut.

2023-11-02

Mindset: Lösa problem tillsammans – cross innovation i sex steg

Workshop i fyra delar med start 23 februari, för kulturarbetare och industri. Industrin tar ett problem till bordet, som ni tillsammans ta er an och löser genom att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer och lånar av var…

Visa allt aktuellt