Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

10 november 2023, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Shiver Labs

Lär känna våra entreprenörer – Shiver Labs

Möt Tommy Lindström från Piteå som driver Shiver Labs. Tommy deltar i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag har inspirerats av andra entreprenörer som vågat ta steget, och jag har ägnat mycket tid åt att läsa och lyssna på deras erfarenheter. Någonstans insåg jag att det viktigaste är att våga och att ha viljan att förverkliga sina idéer. Jag vill inte blicka tillbaka och undra om det kunde ha fungerat. I stället vill jag åtminstone ha försökt och gjort det bästa jag kunnat.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Vi levererar skräddarsydda lösningar inom AI och maskininlärning samt närliggande områden, vilka hjälper våra kunder att maximera värdet av sin data.

Vilken problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Det finns ofta en överväldigande mängd data tillgänglig, men det kan vara svårt för våra kunder att själva förstå hur de kan utnyttja den maximalt. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att upptäcka möjligheterna med sin data och tillsammans skapa smarta lösningar.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller drömkund?

Vi ser fram emot samarbeten med kunder som är öppna för att utforska nya och innovativa lösningar som inte följer en förutbestämd mall. Om man gör som man alltid har gjort så kan man inte heller förvänta sig några revolutionerande resultat.

Vad är företagets varför, hur gör idén världen lite bättre?

Vårt mål är att bli den ledande partnern för AI- och maskininlärningslösningar i norra Sverige. Genom vår närvaro i regionen kan vi tillsammans med våra kunder utveckla ledande lösningar som stärker konkurrenskraften och attraktionskraften för företag i norra Sverige.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-04-26

Tre snabba tips från Linda Granberg

Go Viral! Kolla in Lindas tre snabba tips!

2023-04-24

Företagare i Go Business ges möjlighet till utbyte utomlands

Blivande och nya företagare ges genom det EU-finansierade programmet möjlighet att vistas hos en erfaren småföretagare i ett annat land och kan på så sätt lära sig mer och skaffa praktisk kunskap om företagande.

2023-04-19

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Go Viral! Hur skapar du ett genuint flöde och engagemang? Kolla in Agnes tre snabba tips!

Visa allt aktuellt