Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 september 2021, Nyheter

LISTA: Här är de 15 företagen som antagits till Go Business Inkubator

LISTA: Här är de 15 företagen som antagits till Go Business Inkubator

Nu är det klart vilka företag som antagits till Go Business inkubatorprogram hösten 2021. Det är 15 företag med kreativa och nytänkande entreprenörer som valts ut.

Intresset för att vara med i inkubatorprogrammet var rekordstort och till höstens program antogs slutligen 15 företagare. I gruppen finns allt från apputvecklare till scenkonstnärer.

– Det ska bli oerhört spännande att följa dessa kreativa företagare under hösten, se hur de utvecklas tillsammans med varandra till följd av sina olikheter och vilka samarbeten som växer fram!, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Go Business inkubator riktar sig mot företag inom kulturella och kreativa näringar samt tjänstesektorn, som vill kunna verka från norra Sverige. Företagarna får stöd via affärscoachning, föreläsningar och utvecklingsverktyg och blir samtidigt del i en gemenskap med andra entreprenörer. Programmet är helt digitalt och vänder sig till företagare som är verksamma i Norrbotten och Västerbotten. Sedan starten har Go Business gett stöd till drygt 350 företagare och 78 procent driver fortfarande eget.

Följande företag har antagits till Go Business Inkubator hösten 2021:

Boden
Patricia Karlsson, Team Tools – Tech och föreningsutveckling
Josefin Karlberg – Mental träning och personlig utveckling

Jokkmokk
Björn Hedlund, Peace & Quiet Hotel – Hotell/turism
Mirja Palo, Mirjan Ääni – Scenkonst
Victoria Harnesk, Samisk smakstudio – Mathantverk

Piteå
Ann-Christin Lidberg, 365 Happy Days – Kultur/Tech
Lina Aldrin, Linas finheter – Hantverk
Sofia Blad, Blad Media – Journalistik/Media
Andreas Schleiss, BeeAtWork – Uthyrning av bikupor I hållbarhetssyfte
Agnes Asker, Asker Design – Grafisk form
Grant Reimer, Stoked Coffee Roasters – Lokalt kafferosteri
Luleå
Matilda Öhman, Parking Time – Tech/Apputveckling

Gällivare
Lisa Hansson, Maitri Movement – Hälsa

Skellefteå
Åsa Hägglund Larsson, Body Å Brain – Hälsa
Marie Hörnqvist – Stöttar barn, unga och vuxna med ohälsa till ett fungerande liv.

Go Business utvecklar ett digitalt inkubatorstöd tillgängligt för hela Norrbotten och Västerbotten, genom projektet Go Cloud. Projektet drivs av Piteå Science Park och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Luleå kommun, Piteå kommun, Skellefteå kommun och Sparbanken Nord.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-02-26

Go Business Mindset + Polarbröd: Kreativ workshop med spill och rester

Workshop! Polarbröd behöver kreativa hjärnor för att lösa utmaningen kring spillbröd och rester från deras bagerier – och bjuder in dig att spåna och utforska möjliga kreativa lösningar tillsammans med andra. Lösningar som i förläng…

2024-02-15

11 nya entreprenörer klara för inkubatorprogrammet

Här är vårens lista! Nu kan vi presentera de 11 entreprenörer från Norrbotten och Västerbotten som blivit antagna till Go Business inkubatorprogram i vår.

2023-12-12

Är du nyfiken på Go Business program?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör och hur vi kan stötta dig som företagare. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra de…

Visa allt aktuellt