Om

Vårt jobb är att förverkliga business- drömmar

Go Business uppdrag är att främja nya idéer och väcka intresse för företagande. Vår vision är att skapa tillväxt i den norra regionen genom att ge förutsättningar för kreativitet och entreprenörskap. Vi vill helt enkelt att fler ska få möjlighet att utveckla och leva på sina idéer och sin passion.

Hos oss får du hjälp och stöd att gå från tanke till handling med hjälp av inspiration och värdefulla idégenereringsverktyg. Vi erbjuder affärsrådgivning, coachning och kontorsplats i en inspirerande miljö, tillsammans med andra människor med liknande utmaningar. Vi jobbar tillsammans för att du ska kunna fokusera på det som är väsentligt för att komma igång.

Go Business har fasta inkubatorer i Piteå, Luleå, Skellefteå och Boden. I Piteå finns vi i hjärtat av Piteå Science Park, alldeles i anslutning till de kulturella och kreativa utbildningarna vid Luleå tekniska universitet samt konserthuset Studio Acusticum. I Luleå hittar du oss i Luleå Science Park, granne med bland annat Luleå tekniska universitet, LTU Business och Arctic Business Incubator. I Skellefteå finns vi i The Great Northen. Go Business i Boden drivs genom vårt franchisekoncept, med lokaler i Boden Business Park. Dessutom utvecklar vi en digital testbädd, en tjänst som innebär att du som entreprenör kan få hjälp av oss, oavsett var du befinner dig i norra Sverige.

Grundare av Go Business Incubator är Piteå Science Park, som ansvarar för verksamhetens utveckling. Go Business samarbetar även med en rad externa aktörer.

Vill du veta vad Go Business kan göra för dig? Kom förbi så bjuder vi på en kopp kaffe och berättar mer eller kontakta oss via telefon eller mail. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i dina kontaktuppgifter här.