Om

Vi hjälper till att förverkliga business-drömmar

Go Business finns för att supporta nya idéer och väcka intresse för företagande. Vi är en inkubatorverksamhet för norra regionen med visionen att skapa tillväxt genom att ge förutsättningar för kreativitet och entreprenörskap. Vi vill helt enkelt att fler människor i Norr- och Västerbotten ska få möjlighet att utveckla och leva på sina idéer och sin passion.

Hos oss får du som har startat företag inom kreativa och kulturella områden, eller du som har en innovation inom tjänstesektorn, stöd i att göra dina drömmar till verklighet. Du får massor av inspiration och värdefulla verktyg för att utveckla dina idéer, ditt varumärke och dig själv som entreprenör. Vi erbjuder affärsrådgivning, coachning och kontorsplats i kreativa miljöer och ett lärande ihop med andra människor med liknande utmaningar. Tillsammans jobbar vi för att du ska kunna fokusera på allt som är väsentligt för att komma igång och komma vidare. Och så ser vi till att ha kul på vägen – det är viktigt!

Inkubatorn Go Business finns i Piteå, Luleå och Skellefteå. I Piteå hittar du oss i hjärtat av Piteå Science Park, i anslutning till de kulturella och kreativa utbildningarna vid Luleå tekniska universitet samt konserthuset Studio Acusticum. I Luleå finns vi i Luleå Science Park, granne med bland annat Luleå tekniska universitet, LTU Business och Arctic Business. I Skellefteå är vi en del av co-working-huset The Great Northern tillsammans med en massa kreativa startups och företag, Arctic Business, Nyföretagarcentrum och andra innovationsfrämjare. Vi har ett nära samarbete mellan orterna och möts regelbundet både digitalt och fysiskt. Tack vare vår digitala testbädd som vi utvecklar för fullt kan du som entreprenör kan få hjälp av oss oavsett var i norra Sverige du befinner dig.

Grundare av Go Business Incubator är Piteå Science Park, som ansvarar för verksamhetens utveckling. Go Business samarbetar även med en rad externa aktörer. Vi stöttar kommuner och näringslivsutvecklingsbolag i övre Norrland. Tillsammans vill vi skapa nya förutsättningar för att fler ska kunna leva på sin passion här, men med hela världen som marknad.

Vill du veta vad Go Business kan göra för dig?
Kom förbi så bjuder vi på en kopp kaffe och snackar, eller kontakta oss via telefon eller mail.